header logo

 

Gi et gavekort til noen du vil glede.

Vi har flotte gavekort for individuelle undervisningstimer i sang eller på et instrument, eller et gavekort for et kurs over 10, 12 eller 14 uker.

Vennligst kontakt oss for å reservere plass på det aktuelle kurset du ønsker å gi som gave. Se nærmere opplysninger og kursplan på vår nettside for dans, teater, keramikk, tegning, maling og billedkunst eller div. kurs i musikk.

Dersom du ønsker å gi et gavekort for individuell sang- og instrumentundervisning trenger vi div. opplysninger for å registrere mottaker av gavekortet og for å reservere elevplass for undervisningstimer.

Kontakt oss på mail til kontaktoss@maya-kulturskole.no eller ring 22 61 17 11 (mand-torsd 09.00 – 15.00). Vennligst oppgi navn, adresse, telefonnummer og mailadresse på personen som skal gi gavekortet.
Eller du kan sende inn påmeldingsskjema for kurs eller for sang- og instrumentundervisning fra vår nettside. Vennligst oppgi «gavekort» på påmeldingsskjemaet, samt kontaktopplysninger på han/hun som skal gi gavekortet.

Gavekortet kan du selv printe ut – helt gratis. Dersom du ønsker at vi skal lage gavekortet for deg, med eller uten ønsket tekst, koster dette kr. 68,- Du vil da motta gavekortet i posten i løpet av 2 - 5 dager.

Gavekort-jul-stjerne-kurs-reservert  Gavekort-jul-stjerne-undervisning

Gavekort-jul-hjerte-undervisning  Gavekort-jul-hjerte-undervisningstimer

Gavekort-jul-kurs  Gavekort-jul-undervisning

Gavekort-blaablomst-kursi-reservert  Gavekort-blaablomst-Undervisningi

Gavekort-blaablomst-undervisningt-indiv  Gavekort-blaablomst-undervisningt

Gavekort-hvitblomst-kursi reservert  Gavekort-hvitblomst-undervisningi

Gavekort-hvitblomst-undervisningstimer-indiv  Gavekort-hvitblomst-undervisningstimer

  gavekort-kurs-01  gavekort-instrument-01